To management του “Α.Σ. Θεσσαλικά Οπωρολαχανικά – Thessalium Coop”, αναλαμβάνει η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” (19.12.2013)

To management του “Α.Σ. Θεσσαλικά Οπωρολαχανικά – Thessalium Coop”, αναλαμβάνει η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” (19.12.2013)

Σημαντική συμφωνία συνυπογράφηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από τον “Α.Σ. – Ο.Π. Οπωροκηπευτικών “ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ – THESSALLIUM COOP” και την εταιρία “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.”, σύμφωνα με την οποία η δεύτερη αναλαμβάνει το Management του Συνεταιρισμού – Ομάδας Παραγωγών.

 

Με αυτή τη συνεργασία ο Συνεταιρισμός – Ομάδα Παραγωγών και η διοίκησή του θα επικεντρώσει τη δράση του στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων από τα μέλη του, στις απαιτούμενες ποσότητες της αγοράς.

Η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” αναλαμβάνει να οργανώσει την πώληση των παραγόμενων προϊόντων, τη συνεργασία με αλυσίδες τροφίμων, καθώς και την οργάνωση του συνόλου της παραγωγής με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων.

Με τη συνεργασία αυτή η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία της, αυτή του Management των συνεταιριστικών οργανώσεων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή της, μέχρι σήμερα στη χώρα μας οι συνεταιρισμοί και οι διοικήσεις τους, ασχολούνταν με όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, την πώληση των προϊόντων, την αγορά των εισροών κλπ. Ενώ οι αγρότες και οι διοικήσεις τους ήταν και είναι άριστοι στην παραγωγή των προϊόντων τους, δεν έχουν την εμπειρία και τη γνώση της αγοράς των εκροών και των εισροών. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία ανοίγεται ο δρόμος για την αρμονική συνεργασία των παραγωγών με την αγορά προς όφελος όλων και ιδιαίτερα των ίδιων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” με τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι έτοιμη να προσφέρει σε οργανώσεις παραγωγών σε ολόκληρη τη χώρα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα