Ποιοι Είμαστε

bliatsios
Το ιστορικο της εταιρίας

Ιστορικό

Η «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1993 στη Λάρισα από το Γεωπόνο Ντίνο Μπλιάτσιο.

Μετά από 10ετή πολύπλευρη εμπειρία στο συνεταιριστικό και το αγροτικό κίνημα και την αγροτική οικονομία αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της παροχής σύγχρονων ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον αγρότη. Έτσι με μια ομάδα συνεργατών δημιούργησαν τη «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.». Μία επιχείρηση αμιγώς παροχής υπηρεσιών στον αγρότη και τους φορείς του. Ο κυρίαρχος στόχος της επιχείρησης ήταν και παραμένει η ολοκληρωμένη κάλυψη των αγροτών από πλευράς υπηρεσιών.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Η Παρουσια μας

Υποδομές

Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. έχει έδρα την Λάρισα όπου και βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία, ενώ συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό αντιπροσώπων καλύπτοντας ολόκληρη την γεωγραφική επικράτεια της χώρας.

Το πελατολόγιό μας καλύπτει όλο τον Ελλαδικό χώρο, από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Χάρτης Πελατών
Ανθρώπινο δυναμικό

Προσωπικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» είναι στελέχη με μεγάλη γνώση και εμπειρία στους τομείς δράσης της, τα οποία πλαισιώνονται από προσωπικό με υψηλή επαγγελματική ευσυνειδησία και εξειδικευμένες γνώσεις. Το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας είναι σήμερα 8 άτομα και παράλληλα η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών ανάλογα με τις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνει και το γνωστικό επιστημονικό αντικείμενο των συνεργατών της.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία που εφαρμόζεται περιλαμβάνει:

  • Κατανόηση των αναγκών του κάθε ενδιαφερόμενου από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας
  • Αξιολόγηση της κάθε επιχείρησης (ατομική ή/και συλλογική), προκειμένου να εντοπισθούν τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης
  • Σχεδιασμός ολοκληρωμένου πλάνου εντοπισμού, αντιμετώπισης και κάλυψης των αναγκών της κάθε εκμετάλλευσης
  • Εφαρμογή των βέλτιστων λύσεων, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της κάθε επιχείρησης

 

Όραμά μας είναι οι αποτελεσματικές λύσεις και η συνεχής και αδιάλειπτη φροντίδα που έχει ανάγκη ο αγροτικός κόσμος, προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα σύνθετο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις επιστημονικές γνώσεις των στελεχών μας.

ΜΑΣ εκφράζει

Η Φιλοσοφία μας

"Ένας πελάτης είναι ο πιο σημαντικός επισκέπτης στις εγκαταστάσεις μας, δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς εξαρτώμαστε από αυτόν. Δεν είναι μια διακοπή στη δουλειά μας. Αυτός είναι ο σκοπός της. Δεν είναι ξένος στην επιχείρησή μας.  Είναι μέρος αυτής. Δεν του κάνουμε χάρη υπηρετώντας τον. Μας κάνει χάρη δίνοντάς μας την ευκαιρία να το κάνουμε."

0
... σχεδόν χρόνια εμπειρίας
0
... και πλεον ομάδες παραγωγών
0
... και πλεον προγράμματα νέων αγροτών και σχεδίων βελτίωσης
0
... και πλέον πελάτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα