Άνοιξε το σύστημα για τις Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2020

Η «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» ενημερώνει τους παραγωγούς του Ν. Λάρισας ότι το πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ, ΑΝΟΙΞΕ και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι 15/05/2020. Παράλληλα αναμένεται να ανοίξει και το σύστημα για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό για το ίδιο διάστημα.

Για άλλη μια χρονιά, ως Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ για το Νομό Λάρισας, είμαστε στο πλευρό του αγρότη και κτηνοτρόφου αλλά και γενικότερα των παραγωγών στην υποβοήθησή τους για την σωστή υποβολή των δηλώσεων καλλιέργειας, αλλά και για μεταβιβάσεις δικαιωμάτων.

Για φέτος θα λειτουργήσουν τα παρακάτω Σημεία Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ:

  • ΛΑΡΙΣΑ, στα γραφεία της εταιρίας μας, Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε., Σωκράτους 111, Τηλ. 2410.553.203
  • ΝΙΚΑΙΑ, Φαρσάλων 124 (δίπλα από το café BRUNO), Τηλ. 2410.921.672, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Νίκαιας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»
  • ΔΕΝΔΡΑ, στα γραφεία του Α.Σ. Δένδρων «ΑΡΓΙΣΣΑ», Τηλ. 2410.831.366
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, στα γραφεία του Α.Σ. Γιάννουλης, Παπάγου 2, Τηλ. 2410.591.060 – 2410.591.061
  • ΔΕΛΕΡΙΑ, στα γραφεία του Α.Σ. Δελερίων, Τηλ. 24920.51.066

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, καθώς και η άρτια οργάνωση της εταιρίας μας, αποτελούν μονόδρομο για τους παραγωγούς της περιοχής, όσον αφορά στην επιλογή του Φορέα για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) 2020 στο ΟΣΔΕ.

Στόχος μας και φέτος είναι η σωστή ενημέρωση και η συμβουλευτική υποστήριξή σας, καθώς και η ορθή σύνταξη της Ε.Α.Ε. για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λήψης του συνόλου των δικαιωμάτων και των υπόλοιπων ενισχύσεών σας.

Κάθε χρόνο η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη και σημαντική, καθώς αποτελεί τη βάση για τις αιτήσεις ένταξης αλλά και πληρωμής για τα μέτρα του ΠΑΑ (π.χ. Νέοι Γεωργοί, Σχέδια Βελτίωσης,  Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία,  Νιτρορύπανση, Κομφούζιο και άλλα), αφού μέσω αυτής αποδεικνύεται η επίτευξη τόσο των άμεσων όσο και των μακροχρόνιων δεσμεύσεων των προγραμμάτων αυτών.

Καλούνται οι παραγωγοί που θα μας επιλέξουν για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2020 (Δήλωση ΟΣΔΕ) να επικοινωνήσουν το συντομότερο μαζί μας, για την περαιτέρω πληροφόρησή τους

Έγκυρα, Υπεύθυνα και Αξιόπιστα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να υποβληθεί η δήλωση καλλιέργειας 2020 μέσω κάποιου πιστοποιημένου φορέα (ΚΥΔ) είναι απαραίτητη η έκδοση και η προσκόμιση ενός ειδικού ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. Για την έκδοση είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών TAXIS και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΕΠΕ:  https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/

Δείτε εδώ τη διαδικασία ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΣΔΕ 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα