Επίσκεψη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού “Νοσταλ-γαία” στο Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα (14.06.2012)

Επίσκεψη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού “Νοσταλ-γαία” στο Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα (14.06.2012)

Άρχισε τη δράση του ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός των γυναικών των Αγίων Αναργύρων του Δήμου Κιλελέρ με το όνομα «Νοσταλ-γαία».

Μετά την ιδρυτική του Συνέλευση ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Νοσταλ-γαία», ο πρώτος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκίνησε τη δράση του με επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Ρίζο Κομήτσα.
Αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού συνοδευόμενη από τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Ντίνο Μπλιάτσιο της εταιρίας «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε» παρουσίασε στο Δήμαρχο το σχεδιασμό δράσης του Συνεταιρισμού και ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας συνεχάρη τις κυρίες για την πρωτοβουλία τους και εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από τους Δημότες του Δήμου.

«Πιστεύω, είπε ο Δήμαρχος, ότι τέτοιες πρωτοπόρες δράσεις τιμούν τους κατοίκους του Δήμου, αλλά και εσάς προσωπικά που τις αναλάβατε. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε γρήγορα μιμητές της πρωτοβουλίας σας.
Από πλευράς δε, του Δήμου και των Υπηρεσιών του θα είναι μαζί σας σε κάθε προσπάθειά σας.»

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Νοσταλ-γαία» ιδρύθηκε από γυναίκες μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Αναργύρων Κιλελέρ. Στόχος του Συνεταιρισμού είναι η καλλιέργεια – συλλογή – αποξήρανση – επεξεργασία και πώληση αρωματικών φυτών και βοτάνων. Ο Συνεταιρισμός έγινε με βάση το νόμο 4019/2011 για την Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία εδώ

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα