Η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” αναλαμβάνει το management του ελαιουργικού συνεταιρισμού “Κύνος” στις Λιβανάτες

Η “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” αναλαμβάνει το management του ελαιουργικού συνεταιρισμού “Κύνος” στις Λιβανάτες (22.07.2014)

Στον μεγαλύτερο Σύμβουλο Ανάπτυξης των Συνεταιρισμών και Ο.Π. στη χώρα μας, αναδεικνύεται η εταιρία “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” που έχει Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο το γνωστό Γεωπόνο κ. Ντίνο Μπλιάτσιο.

Ακόμα μια συμφωνία συνεργασίας αποφασίστηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 στη Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Λιβανάτων “ΚΥΝΟΣ” που έγινε, παρουσία του Ντίνου Μπλιάτσιου στις Λιβανάτες. 

Ο Συνεταιρισμός είναι ένας καινούργιος ελαιουργικός συνεταιρισμός που ιδρύθηκε το 2013 από 25 μέλη στις ιστορικές Λιβανάτες. Μια περιοχή που είναι ιδιαίτερα δυναμική στην παραγωγή ελιάς και λαδιού, παράλληλα με την παραγωγή φρούτων, λαχανικών και πατάτας.    

Με τη συμφωνία η “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” αναλαμβάνει το συντονισμό των ενεργειών του Συνεταιρισμού, την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του, την εξεύρεση αγορών για τα παραγόμενα προϊόντα, αλλά και την συλλογική προμήθεια όλων των εισροών των μελών του. 

Επίσης η συμφωνία προβλέπει τη δυναμική είσοδο του Συνεταιρισμού σε νέες μορφές συμβολαιακής γεωργίας, που θα φέρουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα στα μέλη του.              

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας ο Πρόεδρος και το σύνολο των μελών του Συνεταιρισμού κ. Κων/νος Ντέλιος και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” κ. Ντίνος Μπλιάτσιος, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία τα οφέλη των μελών του Συνεταιρισμού θα είναι πολύ μεγάλα. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα