Πρωτοπορία στις Πρέσπες από τα μέλη του Α.Σ. “Πελεκάνος”

Πρωτοπορία στις Πρέσπες από τα μέλη του Α.Σ. “Πελεκάνος”

Πάντα πρωτοπόρος ο Α.Σ. “ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ” αφού αμέσως μετά τις γιορτές και στο μαγευτικό τοπίο των παγωμένων Πρεσπών, πραγματοποίησε συγκέντρωση – συνάντηση όλων των μελών του, όπου η εταιρία μας, “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.”, που έχει αναλάβει Σύμβουλος Ανάπτυξης του Συνεταιρισμού, εξειδίκευσε την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ και τις επιπτώσεις αυτής σε κάθε μέλος του ξεχωριστά.

Στη συνάντηση που έγινε στο Λαιμό Πρεσπών παρουσιάστηκε η Νέα ΚΑΠ από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” Ντίνο Μπλιάτσιο και επίσης εξειδικεύτηκαν ανά παραγωγό ξεχωριστά οι επιπτώσεις αυτής, καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματά της (όπως αξία δικαιωμάτων, αξία αποδεσμευμένης ενίσχυσης, πως πρέπει ο κάθε παραγωγός να κάνει τη δήλωση ΟΣΔΕ κλπ).
Μέσα από την αναλυτική συζήτηση με τους παραγωγούς – μέλη έγιναν εμφανή και τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι συνολικά, ιδιαίτερα δε στην περιοχή των Πρεσπών και με τις εξισωτικές αποζημιώσεις των προηγούμενων ετών και τις αναμενόμενες ενισχύσεις με τη Νέα ΚΑΠ.
Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και ο Πρόεδρος του κ. Νίκος Στεργίου μαζί με το Ντίνο Μπλιάτσιο κατέγραψαν ακριβώς τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και δεσμεύτηκαν να τα αποστείλουν στο ΥΠΑΑΤ ώστε να ληφθούν άμεσα οι απαιτούμενες αποφάσεις και να λυθούν οι εκκρεμότητες όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορούν.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες εδώ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα