Ανοιξε το σύστημα υποβολής Δηλώσεων Καλλιέργειας ΟΣΔΕ 2016!!!!

Μετά την ανακοίνωση των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2015 και της Προδημοσίευσης του Προγράμματος των Νέων Γεωργών, ΑΝΟΙΞΕ τελικά σήμερα το σύστημα για την υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ!

Είναι πλέον γνωστό, ότι ειδικά η φετινή δήλωση καλλιέργειας έχει διπλό ρόλο! Η σωστή σύνταξή της αποτελεί το «κλειδί» του κάθε παραγωγού και κτηνοτρόφου αφενός για τη συνέχιση της καταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης και αφετέρου για την ένταξή του στα προγράμματα και τις δράσεις του νέου Π.Α.Α.

Η Γεωργική Ανάπτυξη ενημερώνει τους αγρότες – κτηνοτρόφους του Ν. Λάρισας ότι από σήμερα 21/04/2016 μπορούν να προσέλθουν σε ένα από τα παρακάτω Σημεία Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ προσκομίζοντας το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ εκκαθαριστικό (2015) ή να επικοινωνήσουν μαζι μας στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημεία Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ:

  • ΛΑΡΙΣΑ, στα γραφεία της εταιρίας μας, Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε., Σωκράτους 111, Τηλ. 2410.553.203
  • ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ, στα γραφεία του Α.Σ. Πλατανουλίων, Τηλ. 2410.831.356
  • ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ, στα γραφεία του Α.Σ. «ΦΡΟΥΤΟΠΗΓΗ», Τηλ. 2410.831.479
  • ΔΕΝΔΡΑ, στα γραφεία του Α.Σ. Δένδρων «ΑΡΓΙΣΣΑ», Τηλ. 2410.831.366
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, στα γραφεία του Α.Σ. Γιάννουλης, Παπάγου 2, Τηλ. 2410.591.060 – 2410.591.061

 

Επισημαίνεται ότι για την κάλυψη των αναγκών και την διευκόλυνση των αγροτών της ευρύτερης περιοχής, τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και άλλα σημεία, τα οποία και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για την δική ΣΑΣ εξυπηρέτηση, σε όλα τα σημεία υποβολής δηλώσεων θα εφαρμοστεί σύστημα τηλεφωνικού ραντεβού, τόσο για την αποφυγή συνωστισμού, όσο και καθυστερήσεων.

Η πετυχημένη σύνταξη και υποβολή της Δήλωσης ΟΣΔΕ από τη «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.», με την πολυετή εμπειρία της, είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ!

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

[su_note note_color=”#ffffff” radius=”3″][su_heading size=”22″ align=”center” margin=”20″]Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος[/su_heading][contact-form to=’[email protected], [email protected], [email protected]’ subject=’Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Δήλωση ΟΣΔΕ 2016′][contact-field label=’Όνομα’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Σχόλιο’ type=’textarea’/][/contact-form][/su_note]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα