Νέα Συνεργασία της εταιρίας “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” με τον Α.Σ. Νίκαιας “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Νέα Συνεργασία της εταιρίας “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” με τον Α.Σ. Νίκαιας “ο Προμηθέας”

Μια νέα σημαντική συμφωνία υπέγραψε η εταιρία “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” με τον ιστορικό Συνεταιρισμό Νίκαιας, “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” που εδρεύει στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ. 

Ο Συνεταιρισμός “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” ένας από πιο ιστορικούς και δυναμικούς της χώρας, ιδρύθηκε το 1935. Σήμερα έχει 650 ενεργά μέλη τα οποία και καλλιεργούν 50.000 περίπου στρέμματα. 
Ο Συνεταιρισμός διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο σποροπαραγωγής δημητριακών και ψυχανθών, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους δημητριακών, ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων, οργανωμένο κέντρο διάθεσης σπόρων, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. 
Ο πολύ καλά οργανωμένος υπηρεσιακός του μηχανισμός παρέχει σύγχρονες και πλήρεις υπηρεσίες στα μέλη του. 
Ο συγκεκριμένος Συνεταιρισμός υπέγραψε με την εταιρία “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” σύμφωνο συνεργασίας. 
Με τη συμφωνία η “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” αναλαμβάνει το συντονισμό των ενεργειών του Συνεταιρισμού, την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών του, την εξεύρεση αγορών για τα παραγόμενα προϊόντα, αλλά και την συλλογική προμήθεια όλων των εισροών των μελών του. 
Επίσης η συμφωνία προβλέπει τη δυναμική είσοδο του Συνεταιρισμού σε νέες μορφές συμβολαιακής γεωργίας, που θα φέρουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα στα μέλη του. 
Κατά την υπογραφή της συμφωνίας ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αντώνης Ρεντζιάς και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της “ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.” κ. Ντίνος Μπλιάτσιος, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία τα οφέλη των μελών του Συνεταιρισμού θα είναι πολύ μεγάλα.
 
 
 
 
Δείτε τη σχετική φωτό εδώ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα