Ορόσημο η 15η Ιουνίου για υποψήφιους Νέους Αγρότες, Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων, Δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Όπως είναι γνωστό η καταληκτική ημερομηνία για την εμπρόθεσμη υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (δήλωση καλλιέργειας ΟΣΔΕ) του 2016, μετά την παράταση που δόθηκε, είναι η 15η Ιουνίου. Με δεδομένα, ότι  οι ημέρες που έμειναν είναι λίγες και ότι οι πιστοποιημένοι φορείς έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες (μιας και δεν είναι δυνατόν να εξευρεθεί νέο εξειδικευμένο προσωπικό τις τελευταίες μέρες, όπως απαιτεί η πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης εργασίας) καλούμε τους παραγωγούς αφού επιλέξουν ελεύθερα τον φορέα στον οποίο θέλουν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού άμεσα, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, ώστε να προλάβουμε όλοι μας τις ημερομηνίες και να αποφευχθεί ο πανικός και  η βιασύνη των τελευταίων ημερών και τα συνεπακόλουθα λάθη και παραλείψεις.
Δείτε εδώ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Επίσης η ίδια ημερομηνία, η 15η Ιουνίου, είναι και η τελευταία ημερομηνία για όσους θέλουν να  Μεταβιβάσουν Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης ώστε να ισχύσει η μεταβίβαση για το 2016. Αν η αίτηση μεταβίβασης υποβληθεί μετά τις 15/6/2016 θα εξεταστεί για το 2017.
Δείτε εδώ περισσότερα για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης.

Τέλος όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, που αναμένεται να προκηρυχθεί το Φθινόπωρο, πρέπει μέχρι 15 Ιουνίου να υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ, αφού πρώτα προβούν στις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες (ενημέρωση από αξιόπιστο μελετητή, εκπόνηση προμελέτης, εξασφάλιση γης ή ζωικού κεφαλαίου ιδιόκτητου ή μισθωμένου, ενδεχομένως μεταβίβαση δικαιωμάτων, κ.λ.π.).
Δείτε εδώ για το αναμενόμενο πρόγραμμα Νέων Αγροτών.

Για όλα τα παραπάνω αλλά και ότι άλλο σας απασχολεί σε σχέση με την αγροτική σας δραστηριότητα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας Σωκράτους 111, Λάρισα ή  καλώντας μας στο 2410 553 203 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

[su_note note_color=”#ffffff” radius=”3″][su_heading size=”22″ align=”center” margin=”20″]Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος[/su_heading] [contact-form to=’[email protected], [email protected], [email protected]’ subject=’Εκδήλωση Ενδιαφέροντος γιαΜεταβίβαση Δικαιωμάτων 2016′][contact-field label=’Όνομα’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ενδιαφέρεστε για’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Δήλωση ΟΣΔΕ,Μεταβίβαση Δικαιωμάτων,Πρόγραμμα Νέων Αγροτών’/][contact-field label=’Σχόλιο’ type=’textarea’/][/contact-form] [/su_note]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα