Προσοχή στην υποβολή των Δηλώσεων Kαλλιέργειας – ΟΣΔΕ 2016

Η «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» γνωστοποιεί ότι έχει πιστοποιηθεί ως φορέας Α΄ και από φέτος αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την υποβολή των δηλώσεων καλλιέργειας ΟΣΔΕ για την περίοδο 2016-2020. Οι δηλώσεις καλλιέργειας αποτελούν τη βάση για τις πληρωμές όλων των άμεσων ενισχύσεων. Δεν πρόκειται για μια απλή αίτηση!!!! Πρόκειται για το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο των παραγωγών και ένα λάθος μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα, μερική ή ολική περικοπή των άμεσων ενισχύσεων, ποινές ή ακόμα και απένταξη από ισχύοντα Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι παραγωγοί θα πρέπει να ενημερώνονται ΣΩΣΤΑ για τις υποχρεώσεις του πρασινίσματος (διαφοροποίηση καλλιεργειών, περιοχή οικολογικής εστίασης, συνδυαστικές επιλογές και εξαιρέσεις), της πολλαπλής συμμόρφωσης, καθώς και για τη λήψη των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι όσοι θα θελήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξης στο μέτρο των Νέων Γεωργών, το οποίο αναμένεται να προκηρυχθεί το Φθινόπωρο, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να υποβάλλουν ΟΣΔΕ το 2016. Οι δηλώσεις αυτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα πρέπει να διευκρινιστεί αν απαιτείται ή όχι Μεταβίβαση Δικαιωμάτων.

Η «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.», με την πολυετή εμπειρία της, βρίσκεται στο πλευρό του παραγωγού και είναι σε θέση να του παρέχει, ΕΓΚΥΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την οργάνωση και διαχείριση της εκμετάλλευσης του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΝΕΑΣ ΚΑΠ, ξεκινώντας από το ΟΣΔΕ 2016, που θα αποτελέσει τη βάση για όλα τα προγράμματα που θα ακολουθήσουν (νέοι αγρότες, μικροί καλλιεργητές, σχέδια βελτίωσης, γεωργοπεριβαλλοντικά προγράμματα κλπ).

 

[su_note note_color=”#ffffff” radius=”3″][su_heading size=”22″ align=”center” margin=”20″]Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος[/su_heading][contact-form to=’[email protected], [email protected], [email protected]’ subject=’Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Δήλωση ΟΣΔΕ 2016′][contact-field label=’Όνομα’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Σχόλιο’ type=’textarea’/][/contact-form][/su_note]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα