Νέοι Αγρότες το Φθινόπωρο με ΟΣΔΕ τον Μάιο του 2016

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το πρόγραμμα των Νέων Γεωργών αναμένεται να προκηρυχθεί το Φθινόπωρο. Εντός των ημερών αναμένεται η προδημοσίευση της πρόσκλησης με την οποία θα ξεκαθαρίζονται οι προυποθέσεις και τα κριτήρια ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν όσοι θα θελήσουν να υποβάλουν αιτήσεις ένταξης.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλλουν Δήλωση ΟΣΔΕ το 2016!!!

Η υποβολή της δήλωσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και το περιεχόμενό της ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ στη διαμόρφωση της βαθμολογίας, επομένως και στις πιθανότητες έγκρισης. Το καθεστώς ιδιοκτησίας (Βαρύτητα 12%), ο τίτλος σπουδών (Βαρύτητα 10%) καθώς και η παραγωγική δυναμικότητα της εκμετάλλευσης (Βαρύτητα 10%) είναι μερικά από τα κριτήρια που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της βαθμολογίας για την ένταξη στο πρόγραμμα.

Προσοχή!! ΠΡΕΠΕΙ να διευκρινιστεί αν Απαιτείται ή ακόμα και αν Συμφέρει να γίνει Μεταβίβαση Δικαιωμάτων.

Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ!!! Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. έχοντας σαν σκοπό την Εξυπηρέτηση του Αγρότη στην πράξη, παρέχει σύγχρονες ολοκληρωμένες συμβουλευτικές ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ . Όσον αφορα το συγκεκριμμένο πρόγραμμα μπορεί να καλύψει όλα τα στάδια, από την προετοιμασία μέχρι την υποβολή της αίτησης και την παρακολούθηση της υλοποίησης και των εκταμιεύσεων σε περίπτωση έγκρισης.

Εκπόνηση προμελέτης > Μεταβίβαση Δικαιωμάτων > Υποβολή Δήλωσης ΟΣΔΕ >
Αιτηση Ενταξης > Παρακολούθηση Υλοποίησης > Αποπληρωμή

Επειδή ο χρόνος πιέζει, καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο τηλ. 2410 553203 ή να περάσει απο τα γραφεία μας Σωκράτους 111 ή να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα

[su_note note_color=”#ffffff” radius=”3″][su_heading size=”22″ align=”center” margin=”20″]Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος[/su_heading] [contact-form to=’[email protected], [email protected], [email protected]’ subject=’Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Πρόγραμμα Νέων Αγροτών 2016′][contact-field label=’Όνομα’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Περιοχή’ type=’text’/][contact-field label=’Σχόλιο’ type=’textarea’/][/contact-form] [/su_note]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα