Άνοιξε το σύστημα για τις Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2017

Δηλώσεις Καλλιέργειας 2017
Δηλώσεις Καλλιέργειας 2017

Η «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» ενημερώνει τους παραγωγούς του Ν. Λάρισας ότι το πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ, ΑΝΟΙΞΕ και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι 15/05/2017. Μέχρι τότε θα είναι ανοικτό και το σύστημα για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων

Για άλλη μια χρονιά, ως Πιστοποιημένo Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ για το Νομό Λάρισας, είμαστε στο πλευρό του αγρότη και κτηνοτρόφου αλλά και γενικότερα των παραγωγών στην υποβοήθησή τους για την σωστή υποβολή των δηλώσεων καλλιέργειας αλλά και για μεταβιβάσεις δικαιωμάτων.

Φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της θα λειτουργήσει εκτός από τις εγκαταστάσεις της στην Λάρισα και  ΝΕΟ υποκατάστημα στην Νίκαια.

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ΚΑΙ στην νέα μας διεύθυνση με την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία που αναμένετε από εμάς.

Παραμένουν φυσικά οι συνεργασίες με τον Α.Σ. Γιάννουλης και τον Α.Σ. Δένδρων στις εγκαταστάσεις των οποίων θα λειτουργήσουν εξωτερικά συνεργεία για την διευκόλυνση των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι για φέτος θα λειτουργήσουν τα παρακάτω Σημεία Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ:

  • ΛΑΡΙΣΑ, στα γραφεία της εταιρίας μας, Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε., Σωκράτους 111, Τηλ. 2410.553.203
  • ΝΙΚΑΙΑ, Εθν. Αντιστάσεως 2 (πρώην mini market Θ. Χατζάκη), Τηλ. 2410.921.672, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Νίκαιας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»
  • ΔΕΝΔΡΑ, στα γραφεία του Α.Σ. Δένδρων «ΑΡΓΙΣΣΑ», Τηλ. 2410.831.366
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, στα γραφεία του Α.Σ. Γιάννουλης, Παπάγου 2, Τηλ. 2410.591.060 – 2410.591.061

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, καθώς και η άρτια οργάνωση της εταιρίας μας, αποτελούν μονόδρομο για τους παραγωγούς της περιοχής, όσον αφορά στην επιλογή του Φορέα για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) 2017 στο ΟΣΔΕ.

Στόχος μας και φέτος είναι η σωστή ενημέρωση και η συμβουλευτική υποστήριξή σας, καθώς και η ορθή σύνταξη της Ε.Α.Ε. για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λήψης του συνόλου των δικαιωμάτων και των υπόλοιπων ενισχύσεών σας.

Κάθε χρόνο η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη και σημαντική, καθώς σε αυτή στηρίζονται και οι αιτήσεις ένταξης σε άλλα μέτρα του ΠΑΑ (π.χ στην ΕΑΕ 2016 στηρίχθηκαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της Βιολογικής, στην ΕΑΕ 2017 θα στηριχθούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα της Νιτρορύπανσης, το αναμενόμενο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης και άλλα).
Επίσης στην ΕΑΕ ενσωματώνονται και οι αιτήσεις πληρωμής για προγράμματα όπως της Εξισωτικής, της Βιολογικής κ.λ.π.

Φέτος λόγω και των προβλημάτων και της συζήτησης με τους συνταξιούχους που έχουν παράλληλα και αγροτική δραστηριότητα  (αν και σε ποιους θα περικοπεί η σύνταξη κατά 60% ή αν θα πληρώνουν ΕΦΚΑ) , πρέπει να εξεταστεί κατά περίπτωση το ενδεχόμενο μεταβιβάσεων δικαιωμάτων, πάντα σε σχέση με το ασφαλιστικό και φορολογικό, ώστε να επιλεγεί η βέλτιστη λύση.
Υπάρχουν για παράδειγμα περιπτώσεις – σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα σήμερα – κάποιος συνταξιούχος που καλλιεργεί και θα υποβάλει δήλωση καλλιέργειας, να κληθεί να πληρώσει εισφορές στον ΕΦΚΑ περισσότερες από την ενίσχυση που θα λάβει.
Απαιτείται επομένως εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη από ανθρώπους που ξέρουν και μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Καλούνται οι παραγωγοί να επιλέξουν το φορέα μας για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 (Δήλωση ΟΣΔΕ) και να επικοινωνήσουν το συντομότερο μαζί μας, για την περαιτέρω πληροφόρησή τους.

Έγκυρα, Υπεύθυνα και Αξιόπιστα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να υποβληθεί η δήλωση καλλιέργειας 2017 μέσω κάποιου πιστοποιημένου φορέα είναι απαραίτητη η έκδοση και η προσκόμιση ενός ειδικού ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. Για την έκδοση είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών TAXIS. Η διαδικασία περιγράφεται συνοπτικά στο παρακάτω έγγραφο:
ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΣΔΕ 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αναζήτηση
Ετικέτες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα